Igelitové sáčky

Předměty či zboží musíme chránit před poškozením, a proto máme různé produkty. Jedním z nich jsou igelitové sáčky, které nepřipustí prach ani vlhkost.

Igelitové sáčky

Použití v domácnosti

Doma se nám hromadí mnoho věcí, které potřebujeme na určitou dobu uchovat, přitom jsou rozdílných rozměrů, tvarů i hmotnosti. My se dnes budeme bavit o těch nejmenších předmětech, což můžou být součástky z hraček a mnoho dalších věcí. Často je takových malých předmětů několik a patří k sobě, přitom je vhodné je skladovat u sebe, aby se neztratili a zároveň je nemuseli náročné hledat jednu po druhé.

medvídci v sáčku

K tomu nám skvěle slouží igelitové sáčky se zipem, které jsou nádherně opakovatelně uzavíratelné, což se v každém případě hodí. Takto hezky jednotlivé předměty vložíme do sáčku a uzavřeme. Následně mužem schovat sáček kam budeme chtít a žárově si ho popsat, abychom věděli, co skutečně uvnitř ukrývá. Do uzavřeného sáčku se rozhodně nemůže dostat žádná vlhkost ani prach, protože právě díky zipu je perfektně utěsněn. To je pro citlivé věci velmi důležité a díky sáčku zůstanou stále jako nové.

Firma

Sáčky se zipem můžete vidět také u různého zboží, protože je v něm právě zabaleno. Používá je opravdu spousta firem, protože mají skvělou funkčnost a zároveň díky nízké ceně se jich dá za výhodnou částku zakoupit spousta. Takové množství obalového materiálu zajistí zabalení veškerého potřebného zboží. Sáček je dost tenký a lehký, což znamená, že není problém ani ve skladování mnoha kusů.

barevné sáčky

Co se týče materiálu, tak ten musíme rozhodně pochválit, protože tento průhledný plast je velmi pevný a netrpí v běžné praxi na žádné nedostatky a zároveň dosahuje velmi dobré životnosti. Prodávají se v baleních desítky až stovky kusů, kdy balení stojí zhruba pár korun či desítek korun. Liší se podle toho, jestli je zavírání řešeno jen zacvaknutím k sobě, nebo pojízdný jezdcem, který dvě části spojuje k sobě. V nabídce je mnoho různých rozměrů, protože každé zboží má jiné rozměry, a proto hrajeme při výběru velkou roli dané rozměry.